Uitgelicht: Sleutel tot succes

 

 

Design-art prints voor bij jou aan de muur. Onze wanddecoratie canvas en plexiglas prints houden jouw scherp om zo jouw doelstellingen te behalen. Streef naar succes door middel van onze motivatie art design prints!

 

 Success Island

 

wanddecoratie-canvasprints-kunst

       ''Success Island'' motivatie wanddecoratie - No Risk No Rari

 

Deze print is geïnspireerd op de beroemde ijsberg-theorie van McClelland.


IJsberg-theorie


Deze print is geïnspireerd op de beroemde ijsberg-theorie van McClelland. Bij deze theorie worden mensen vergeleken met een ijsberg. Je ziet dat het zichtbare gedrag, het topje van de berg, vaak aan de oppervlakte te zien is. En dat het tot stand komen van gedrag juist het onzichtbare gedeelte is, dus onderwater. 


ijsberg-model-theorie-MC-success-art

Afbeelding: ''IJsberg-theorie'' van MCClelland 

 

1. Sleutel tot succes


Succes: Wat is de sleutel tot succes? Vaak is dit niet in een oogopslag te zien of te benoemen. Achter het behalen van succes schuilen meerdere factoren zoals het omgaan met tegenslagen die op je pad komen en het durven van risico’s nemen. Al deze componenten zie je onder de waterlijn, zoals bepaalde normen en waarden en overtuigingen. Deze componenten samen hebben invloed op het gedrag van de mens. Om je gedrag te veranderen moet je zorgen dat je alles wat zich onder de waterlijn bevindt aandacht geeft. 

 

2.Vasthoudendheid


Als je bij de eerste tegenslag je uit de wind laat slaan, zal je nooit je doelen behalen. Zorg daarom dat je gelooft in je doelen ongeacht wat anderen van je idee vinden. Zolang jij erin gelooft heb je de helft al gewonnen.

 

3. Discipline


Laat je niet afleiden door continu bij elk feestje aanwezig te zijn en het bingen van de laatste netflix-series. Zorg dat je je eigen discipline bewaakt. Waar anderen zich laten gaan in het weekend  en de volgende dag met een kater op de bank zitten, heb jij je eerste doelstellingen of zelf je eerste klus binnengehaald.

 

4. Durf te falen


Ook falen hoort bij de weg naar succes. Soms zit die deal er niet in, of behaal je net niet je doelen die je voor ogen had. Maar dit is niet erg: zolang je probeert kom je verder. Als je stopt met proberen kom je nergens. Zorg ervoor dat je stappen maakt en niet stil staat.

 

5. Risico's nemen


Het nemen van stappen waarvan de uitkomst  zeker is staat voor de meeste mensen gelijk voor het maken van beslissingen binnen hun comfort zone. Door juist op z’n tijd risico’s te durven nemen zal jij veel sneller jouw beoogde doelstellingen behalen!

 

6. Laat je niet tegenhouden door angst

 

De meeste mensen laten zich tegenhouden door angst. Als je angst leert te beheersen die je in de weg staat om rationele beslissingen te maken heb je een voorsprong op de rest. Hierdoor kan je analyseren of iets wel of niet de moeite waard is om te proberen. Zolang je niks doet kom je ook niet verder in het leven. Met de juiste mindset en gezond verstand behaal jij je succes.Inspiratie

 

Ben jij op zoek naar muurdecoratie voor je thuiskantoor, woonkamer, sportruimte of slaapkamer? Wil jij je laten inspireren door kunst aan de muur in de vorm van canvas prints of plexiglas? Kies dan voor onze muurdecoratie kunst collecties. 


Haal hier jouw Succes Island in huis om jou te helpen bij jouw weg naar succes!

Lees hier meer over onze andere verhalen achter onze art prints collecties.

Language
English
Open drop down